Învățământ Gimnazial

Școala altfel

Școala Altfel 2018-2019

Școala Altfel, desfășurată sub emblema: ,,Să știi mai multe, să fii mai bun!” a avut loc anul acesta, în săptămâna: 22- 26 octombrie. Aceasta, a avut ca scop consolidarea relației dintre educator și educabil prin plasare celui din urmă în contexte de învățare diverse: formale și informale.

Astfel, cadrele didactice ale Școlii Gimnaziale ,,Miron Pompiliu”- Ștei au propus o serie de activități recreative, vizite tematice, întâlniri cu specialiști din diverse domenii, activități de ecologizare, orientare școlară și profesională, animație, lectură, educație alimentară, anti-tutun și anti-drog. etc Toate acestea, au vizat înlăturarea distanței psihologice dintre cadrele didactice și elevi, existentă în cadrul lecțiilor tradiționale, precum și îmbunătățirea relației dintre școală, comunitatea locală și instituțiile publice.

Pentru a putea vedea câteva instantanee surprinse la multele și diversele activități care au avut loc în școala noastră în această săptămână, apasă butonul „citește mai mult”.

Ultima actualizare (Miercuri, 31 Octombrie 2018 20:10)

|